Err

Lloguer

Època Rococó (S. XVII-XVIII)

Època Rococó (S. XVII-XVIII)Vestits elegants, amb molta pompositat. La màxima riquesa de vestuari la trobaràs aquí. Tenim gran varietat de models tant d'home com de dona amb els seus complements (perruques, paraigües, guants...)
Nadal i Reis

Nadal i ReisEstem especialitzats en el 
vestuari de cavalcades de reis i pessebres vivents. La nostra sastreria compta amb una àmplia gamma de qualitats i preus. Els reis i patges estan adequats a l’estil i època del personatge, igual que la seva ornamentació (passamaneria, pedreria, etc.)
Medieval (S. X-XVI)

Medieval (S. X-XVI)Disposem d’un gran assortiment de disfresses medievals per tots els personatges que ocupaven aquests segles: reis, nobles, donzelles, cortesans, cavallers, joglars, trobadors, camperols, bufons, etc. 
També tenim tot tipus de complements: espases, armadures, cinturons, cota de malla d’anelles, estendards i carpes per decorar carrers o castells, etc.
Anys 50-60-70

Anys 50-60-70Tenim túniques hippies, vestits més psicodèlics, faldilles com les de Grease, monos d'ABBA, pantalons acampanats, moltes camises estrafolàries, plataformes, perruques, ulleres... tot una època en la que et pots perdre!
1900 (Modernisme)

1900 (Modernisme)Us oferim des dels vestits del polisson fins a levites, jaqués, blusons de carreters, barrets de copa, etc, passant per totes les classes socials.
Èpoques històriques

Èpoques històriquesDisposem de molts estils direrents de pirates, indis, romans, faraones egípcies... aquí només tens una petita mostra. També et podem llogar tots els complements necessaris per a completar la teva disfressa.
Halloween

HalloweenTenim màscares terrorífiques, túniques, capes, disfresses i complements (dents, sang, maquillatge professional, ferides de làtex, penjolls, cues i banyes de dimoni, nassos de bruixa, ganivets, destrals, etc). Vine i et donarem grans i originals idees per fer por.
Películes, sèries i contes.

Películes, sèries i contes.
Entra dins el món dels contes o sigues un súperheroi. També pots fer feliç al teu fill portant a la seva festa d'aniversari el seu personatge preferit, serà original i inovidable!
Animals i cabessuts

Animals i cabessutsEls animals sempre tenen molt èxit entre els més menuts. Sigues original i fes feliç al teu fill en el seu aniversari, alegrarà la festa tant a petits com a grans.
Uniformes i etiqueta

Uniformes i etiquetaVestits d’etiqueta d’home per a casaments, convencions o altres actes: frac, jaqué, smoking, levita, americana i pantalons. Els uniformes són originals.
Països del món

Països del mónTanca els ulls i ves al 
saloon de l’0est a prendre un whisky entre les ballarines del cancan, al carnaval de Brasil i balla una samba, mou els malucs com ho fan les ballarines de la dansa del ventre... somia...
Sevillanes

SevillanesVestits de sevillanes, faldilles, mantons, traje corto cordovès i cordovesa, i accessoris per a tots (barrets, clavells, arrecades, braçalets...)