Err

Medievals

Home

HomeEntra i descobreix la gran quantitat de models que tenim: guerrers, templaris, nobles, monjos, artesans... Molt del vestuari és apte per a recreació històrica, doncs està confeccionat amb teles i colors de l'època. 
Dona

DonaDames medievals, reines, taverneres i gent del poble. Gran quantitat de models diferents amb un patronatge tant ben fet que els vestits queden perfectes. Talles des de la S fins la XXL. Igual que els dels homes, aquests vestits són aptes per a recreació històrica. Si necessites escurçar la bora, pinces... t'ho fem.
Complements tèxtil

Complements tèxtilCamises i bruses de mesoner i mesonera, cota de malla de teixit per a guerrers, boines, crespines, còfies de dona, capes, malles, pantalons, faldilles. Molts dels complements són de cotó 100%.
Complements cuir i altres

Complements cuir i altresCinturons, bolsos d'home, tahali per posar l'espasa de metall, braçalets de cuïr, polaines... tot per complementar el teu vestuari medieval. Tot de cuïr groixut perquè duri molts anys.
Armes i cascos

Armes i cascosEspases i cascos de metall, caputxa cota de malla de ferro galvanitzat, arcs de fusta, ballestes i alabardes. Rèpliques exactes i tot de gran qualitat.
Anells, penjolls i clauers

Anells, penjolls i clauersJoieria templària, celta, malta i de Santiago. Banyats amb plata. Molts models diferents.
nen i nena

nen i nenaIgual que en home i dona, aquí trobaràs tots els personatges de l'època: guerrers, princeses, medievals, mesoneres... Gran infinitat de models.