Err

LES NOSTRES FORMES D'ENTREGA
RECOLLIDA A LA BOTIGA

Quan calculis les despeses d'enviament a la cistella de la compra et sortiran dues opcions:

"RECOLLIR A LA BOTIGA"
"MRW"

Si tries "recollir a la botiga" t'estalviaràs els ports.

ATENCIÓ!

Tens 1 setmana per venir a recollir-ho o s'anul.larà la comanda.
Només es pot recollir a la botiga amb pagament amb targeta bancària


AGÈNCIA DE TRANSPORT


Els nostres enviaments els fem amb l'agència de transport MRW


                             
DESPESES D'ENVIAMENT
No enviem a Ceuta, Melilla, Balears i Illes Canàries.

Disfresses Barquet no es fa càrreg dels gastos adicionals o devolucions com a consequència d'impostos especials a destinacions.

Plaços d'entrega:

Els plaços d'entrega oscilen entre 1 i 2 dies hàbils a partir de la confirmació de pagament, en funció de l'àmbit territorial del client i el volumen de preparació del mateix. Aquests plaços són orientatius i Disfresses Barquet es reserva el dret a demorar-los per qüestions alienes a l'empresa. En tot cas sempre intentarem escurçar al màxim els plaços d'enviament per procurar una ràpida i eficient recepció de les comandes.

El fet d'haver pagat de forma anticipada una comanda no obliga a Disfresses Barquet a completar l'operació per causes alienes a l'empresa o trencaments d'estoc.

Garantia i Devolucions:

Si no queda satisfet de la seva compra disposa d'un plaç de 15 dies a partir de la data de recepció del mateix per executar el seu dret de devolució.

Per realitzar una devolució el producte ha d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original, Una vegada rebuda la devolució i comprobat l'estat dels productes, procedirem a la devolució de l'import del mateix mitjançant Transferència Bancària.

Els gastos d'enviament i devolució corren a càrreg del client, així com els seus propis gastos adicionals provocats per la mateixa com són trucades de telèfon, temps utilitzat a gestionar la devolució, etc.

Protecció de Dades:

Disfresses Barquet gestiona i manté l'arxiu dels seus clients a efecte de tractes comercials amb els mateixos. En cap cas facilitarà cap dada a tercers. En cumpliment a lo disposat a la Ley Orgánica 15/1999 de Diciembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, com a client de Disfresses Barquet podrà en tot moment exercitar els drets d'accés, rectificació, cancelació i oposició, comunicant-ho  per correu electrònic a info@disfressesbarquet.com

Espanya - Península (paquet de 0 a 2 Kg) 24-48 hores 8 €
Espanya - Península (paquet de 2 a 5 Kg) 24-48 hores 10 €
Espanya - Península (paquet de 5 a 10 Kg) 24-48 hores 15 €
Espanya - Península (paquet de 10 a 20 Kg) 24-48 hores 20 €